Welkom op de site van een stel enthousiaste militairen die vonden dat de dienstplicht te kort was en de kameraadschap groot

Wij zijn een club van mensen die gedurende de periode 1989 – 1995 al dan niet gezamenlijk hebben gewerkt binnen het logistieke gedeelte van een verbindingseenheid, zeg maar de KPN van  defensie. Zo’n eenheid moest alle communicatie verzorgen voor andere eenheden (vaak  de  staf van het 1e legerkorps of van een divisie, en ook onderling natuurlijk). Om deze verbindingseenheid te kunnen laten werken moest er, zoals elke eenheid, gezorgd worden voor al het materiaal; voertuigen, installaties, kleding, brandstof, munitie, de inwendige mens en verder al het overige  materiaal.

Velen van dit logistieke peloton waren dienstplichtigen (een uitgestorven ras), enkele waren (of zijn dat nog) beroepsmilitairen.

Allen vonden de tijd die zij met elkaar hebben doorgebracht zo bijzonder dat zij het leuk vinden om  één maal per jaar nog eens samen te komen en de vriendschap te vieren.

Weest welkom op de site en geniet van onze verslaggeving!

 

Geef een reactie

Ontdek meer van 122 RVC

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder